matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciag geometryczny
Ada:
znajdz liczbę x dla ktorej podany ciąg jest geometryczny −4, 15 , x przez 2
14 lis 19:19
Ada:
znajdz liczbę x dla ktorej podany ciąg jest geometryczny −4, 15 , x przez 2 PROSZE O POMOC!
14 lis 19:22
voltage:
15
q=−
4
x
a
1
q
2
=
2
x=−225
14 lis 19:34