matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Aga:
oblicz wartość wyrażenia dla podanych wartości zmiennych 2/x+1 - x/z+5 dla x=1 z=-2
9 sty 12:19
anka:
podstaw pod x=1 i pod z=-2 Oblicz i wuala
9 sty 12:41
Aga:
dzięki
9 sty 12:52