matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
f. wykładnicza
weronka:
f. wykładnicza proszę pomóżcie nie wiem jak się do tego zabrać
zbadaj liczbę rozwiązań równania w zależności od wartości parametru m: a) 4 * 2
|
x
−
1
|
= m
1
b) |2 − (
)
x
| = m
3
1
c) (
)
|
x
|
= m
3
:( pomocy
14 lis 17:34