matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pole przekątnych rombu
mateusz:
oblicz pole przekątnych rombu 5 i 8
14 lis 16:20
Kejti:
e*f
P=
=...
2
14 lis 16:21
AS:
Konia z rzędem i pół wioski kto wyliczy pole przekątnych rombu. Wyłączam P = 0.
14 lis 16:45