| 1−x2 | (1+x)2 | |||
1.y=[ | sinx − | cosx]e−x | ||
| 2 | 2 |
| (ln3)sinx+cosx | ||
2.y= | ||
| 3x |
| 1+ln23 | ||
2. − | sinx | |
| 3x |

| (ln3)sinx+cosx | ||
y = | ||
| 3x |
| (ln3)sinx | cosx | (ln3sinx)'*3x−ln3sinx(3x)' | ||||
y' = | + | = | + | |||
| 3x | 3x | (3x)2 |
| (cosx)'*3x−cosx(3x)' | ||
= | ||
| (3x)2 |
| ln3cosx*3x−ln3sinx3x*ln3−sinx*3x−cosx*3xln3 | ||
| (3x)2 |
| 3x(ln3cosx−ln23sinx−sinx−cosxln3) | ln3cosx−sinxln23−sinx−cosxln3 | |||
= | = | = | ||
| (3x)2 | 3x |
| −sinx(ln23−1) | 1+ln23 | |||
= − | *sinx
| |||
| 3x | 3x |
