ciągi
tępy: Proszę pomóżcie mi z tym zadaniem!
obliczyć granicę ciagu o wyrazie ogólnym:
Będę bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc!
14 lis 12:28
tępy: odpowiedź: −∞
14 lis 12:32
tępy: ludzie

! pomocy

!
14 lis 12:43
tępy: pomóżcie mi z tym!
14 lis 15:06
tępy: ludzie

! błagam no

!
14 lis 16:49
tępy: proszę... zlitujcie się nad ciemną masą taką jak ja...
14 lis 17:03
tępy:
14 lis 17:59
Godzio:
| | | | 8 | | 1 | |
an = − |
| = −( |
| )n * |
| |
| | 7n * 7 | | 7 | | 56 | |
lim a
n = −
∞
14 lis 18:03
tępy: dziękuję

!
14 lis 18:11