matematykaszkolna.pl
Pascal. InF..: Piszę tutaj, bo jak by nie było matematyka ma coś wspolnego z informatykąemotka Mam problem, potrzebuję bazy danych. Ma być to lista pracowników sklepu. I dodatkowo potrzebuję tego w Pascalu. Czy może pisał ktoś kiedyś taką bazę ewentualnie wie jak to zrobić..i chciałby się podzielić? To ma być bardzo prosta baza, bez jakich mega trudnych funkcji itd. Jeśli ktoś by mógł mi pomóc byłabym bardzo wdzięczna.emotka
14 lis 09:14
InF..:
14 lis 11:38
Kuba: Cześć. Tutaj masz bardzo łopatologicznie wytłumaczone jak stworzyć prostą bazę danych dla jednej lub wielu zmiennych(pracowników). http://paszczak.terramail.pl/lekcja4.htm#1base
14 lis 12:23
InF..: Dziękuję Ci bardzo! Nie widziałam wcześniej nigdy tej stronyemotka Fajna Może jakos sobie poradzeemotkaa jak mi nie bedzie dzialac to najwyrzej podrzuce do sprawdzeniaemotka
14 lis 12:30
InF..: Mam pytanie. Proszę o pomoc. Jak sie pozbyc bledu Unknown Identifier? Pojawia mi sie w tej czesci porogramu: PROCEDURE Zapisz; Begin Assign(plik,'dane.txt'); ReWrite(plik); WriteLn(plik,iloscosob); wiem, ze to chodzi o zapisywanie, ze nie moze mi zapisac na dysku ale jak usunac ten blad?by dzialalo
14 lis 14:23