matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wartość bezwględna
kasia:
jak rozwiązać stosując wartośc bezwzględną:
√
4 −2
√
3
pomocy plizzz
13 lis 22:24
Eta:
(1−
√
3
)
2
=1 −2
√
3
+3= 4−2
√
3
√
a
2
= | a |
√
4−2
√
3
=
√
(1−
√
3
)
2
= | 1−
√
3
|= −1+
√
3
13 lis 22:27