malutka: obliczycie



?

a) 7
34 *
3√75 b) 2
40*4
20
8 sty 21:15
Eta:
Maluszku! napisz porządnie

jak chcesz napisać 2 do 40-ej
to tak 2 szift 6 i { wpisz 40 }
8 sty 21:17
malutka: sorki b) 240* 420
8 sty 21:18
8 sty 21:18
Eta: A w pierwszym
73/4 czy ( 73)4
8 sty 21:19
Eta:
W b) 240 * (22)20= 240 * 240 = 280
8 sty 21:21
malutka: 73/4
8 sty 21:23
Eta: No! nauczyłam Cie zapisywać


zaraz Ci napiszę
8 sty 21:23
malutka: dzięki
8 sty 21:24
Eta:
73/4 *(71/3)5= 73/4 * 7 5/3 = 729/12
bo 3/4 +5/3= 9/12 + 20 /12 = 29/12
8 sty 21:27