lb
KM: A jak obliczyć granicę takiego czegoś?
Bo wyłączam przed nawias
1n, ale i tak mi wychodzi zły wynik
13 lis 14:15
Godzio:
| | 6n2 + 3n( n − 1) + (n − 1)(n − 2) | | 6n2 + 3n2 − 3n + n2 − 3n + 2 | |
an = |
| = |
| = |
| | 6n2 | | 6n2 | |
13 lis 14:26
KM: Godzio, zaskoczę Cię, bo w odpowiedziach jest
12
13 lis 14:30
Godzio:
Sprawdziłem 2 razy i błędu nie widzę, więc ktoś inny musi to zobaczyć
13 lis 14:39
KM: Może jest błąd w odpowiedziach, bo ja też nie widzę tu błędu
13 lis 14:44
Basia:
dobrze jest Godziu
13 lis 14:46