matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz dziedzine funkcji
sysa2:
f(x)=
√
(x−1)(x+1)
12 lis 19:34
corn:
(x−1)(x+1)≥0 x
1
=1 x
2
=−1 x∊(−
∞
,−1)U(1,
∞
)
12 lis 20:53
nikka:
poprawka x∊(−
∞
, −1>∪<1,+
∞
)
12 lis 20:57