matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Weraaa:
Oblicz: (5x+2)
=
16x
2
2/x
2
−1+3/x−1=3/x+1+1 x+8/8x−8−2=24/x−2 −x
2
+x−5>0 x
2
+4x<0 x
2
−9>0 Proszęęę o pomoc ; )
12 lis 15:33
Kejti:
https://matematykaszkolna.pl/strona/93.html
12 lis 15:41