matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownanie tożsamościowe
krzychu:
wskaz rownanie tozsamosciowe a. 3x−3=−3x+3 b. 3x=0 c. 3x+3=3x−3 d. 3x+3=3x−1+4 Rozwiazuje to dla kolegi, ale tego tematu jeszcze nie przerabialem więc prosze o rozwiazanie.
11 lis 17:10
MW:
d
11 lis 17:12