elastyczność funkcji
Marta: Witam proszę o wytłumaczenie i zrobienie zadania: oblicz elastyczność funkcji y=3x−6 oraz
y=1+2−x
2. Znajdż wartość elastyczności x=10, x=15. Bardzo proszę o pomoc na stronie nic nie
ma o tej elastyczności a nic nie kumam o co chodzi
11 lis 14:54
Basia:
podaj definicję pojęcia elastyczność funkcji
11 lis 15:14
Marcin Wolanowski: hehehe
11 lis 15:16
11 lis 15:21
11 lis 15:46
Marcin Wolanowski: W domu wariatów rozeszła się pogłoska że mają całkować i różniczkować. Zapanował ogólny
popłoch, lecz jeden wariat siedzi spokojnie i nie przejmuje się niczym. Zapytany dlaczego sie
niczym nie przejmuje odpowiedział:
− bo ja jestem ex
11 lis 15:51
Basia:
Znacie ? Znamy ! To posłuchajcie.....
11 lis 15:55
Marcin Wolanowski: Uszy do góry

jeszcze wielu rzeczy człowiek
nie będzie widział

elastyczność funkcji to kropla w morzu
11 lis 16:05