matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
bnfg
ewelina k 2010:
oblicz (a,b,c)
3
jesli log
2
a=4 log
2
b=−5 log
c
2=1/2
11 lis 13:42
Tomek.Noah:
zastosuj twierdzenie o logarytmach czyli log
a
b=c ⇔ a
c
=b oczywiscie zalzoenia
11 lis 13:49