matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
gdg
ewelina k 2010:
log
1
2 6 +log
1
2 2 przez 2 log
1
2 6 −log
1
2 3 =log
1
2 12 przez log
1
2 36 :3 =1 przez log
1
2 36:3=1 dobrze jest rozwiazane?
11 lis 13:34
sushi_ gg6397228:
a moze byc uzyla kreski ułamkowej
log
12
12
1
=
= 1
log
12
36
3
1
11 lis 17:07