matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
z podanego wzoru wyznacz U
Agnieszka:
1
r =
1
1 +
1+ (1/u)
11 lis 13:19
R.W.16l:
znasz to?:
c
ad+c
a+
=
d
d
oraz
x
x*z
=
y
z
y
11 lis 13:53
Grim:
Niech ktow to rozpisze bo mi to nie wychodzi prosze
6 lis 19:14