wielomiany
smutna:
Oblicz iloczyn wielomiany u i z
w(u)= x−1
w(z)= x kwadrat + x + 1
10 lis 22:06
Eta:
u(x)*z(x)=(x−1)*(x
2+x+1)=.............. wykonać mnożenie potrafisz?
10 lis 22:11
Koli91: x3−1
10 lis 22:18
Bogdan:
Eto − poziom umiejętności uczniów będących rok przed maturą sprawdzamy pytaniem:
"wykonać mnożenie potrafisz?". Doczekaliśmy smutnych czasów.
11 lis 00:29
Bogdan:
... a smutny uczeń względnie uczennica nie raczy nawet odpowiedzieć
11 lis 00:32
smutna: Poszłam już spać.
Ja to mnozyłam ale wynik nie jest zadną z opcji do wyboru i dlatego sie tutaj zapytałam.
11 lis 08:02