prawdopodobienstwa
smutna: Parzystych liczb 4−cyfrowych w których zapisie występuja jedyne cyfry 1, 2 ,3 jest? Ile ich
jest?
10 lis 20:32
Eta:
3*3*3*1 = ........
10 lis 20:34
smutna: hmmm a czemu na koncu 1?
10 lis 20:36
Eta:
bo liczba ma być parzysta, czyli kończyć się tylko 2−ką z tego zbioru
10 lis 20:41
smutna: jejku...a tak z ciekawosci mogę sie zapytac ile masz lat?

jestes moze po klasie
matematycznej?
10 lis 20:43
Eta:
mój wiek = wartości wyrażenia W:
| | 63 −√25 | |
W= |
| − 2 3 =......  |
| | 3 | |
10 lis 20:54
smutna:
hmmm....wyszło mi 62

moze jakies inne rówanie? bo to chyba coś za dużo mi wyszło
10 lis 20:56
Eta:
10 lis 20:58
smutna:
ooo....a to dzękuje pani bardzo

Pani była nauczycielką matematyki?
10 lis 21:01