matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sin,cos,itp
martuska:
jak narysowac funkcje f(X)= sin x + cos x g(X)=sin x * tg x h(X)= tg x + ctg x
9 lis 17:30
sushi_ gg6397228:
jak sobie z tym spokoj
mozna pobrac 0, 30 ,45, 60, 90 stopni i popatrzec na wartosci kazdej funkcji osobno
9 lis 20:10