matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
uhuh
ewelina k 2010:
sa przedziały a=(−1,> B=<4,plus nieskonczonosci) wyznacz B prim ile jak sie to oblicza?
9 lis 16:14
M:
15 kwi 19:41
Miś Uszatek:
B=[4,
∞
) B'=(−
∞
,4)
15 kwi 20:40