matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
znajdz róznice ciągu oraz a1 jeśli a100 = 100 a a102 = 104
Gacus:
8 lis 23:27
sushi_ gg6397228:
i w czym jest problem
8 lis 23:31
sushi_ gg6397228:
a
102
= a
100
+2r −−> wylicz "r" a
100
= a
1
+ 99r
8 lis 23:37