Uporządkuj rosnąco
atenka: | | | |
35 , 92 , 271,3 , 81π , | −0,6 |
| | |
8 lis 19:21
atenka: | | | |
35 , 92 , 271,3 , 81π , | −0,6 PROSZĘ O POMOC  ! Muszę uporządkować |
| | |
rosnąco.
9 lis 12:18
Kuba: 35
92=(32)2=34
271,3=(33)1,3=33,9
81π=(34)π≈312.56
(1/9)−0,6=(3−2)−0,6=31,2 i uporządkować wykładnikami ....
9 lis 12:28
atenka: | | | |
35 , 92 , 271,3 , 81π , | −0,6 PROSZĘ O POMOC! Muszę uporządkować rosnąco  |
| | |
9 lis 23:39
sushi_ gg6397228:
rozwiazanie napisał juz KUBA ( co to sa wykladniki

)
9 lis 23:40
sushi_ gg6397228:
(1/9)−0,6=(3−2)−0,6=31,2
271,3=(33)1,3=33,9
92=(32)2=34
35
81π=(34)π≈312.56
kolor czerwony wykladniki ułozone rosnaco
10 lis 00:38