matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wektory
Kasia:
dane są wektory a=[3,0], b=[1,−3], c=[−4,5].Znajdź długość wektora x,jeśli: x=2a−b+3c wynik powinien wyjść
√
373
.Proszę o pomoc
8 lis 19:19
Kasia:
ok już zrobiłam sama także nie potrzebuje pomocy
8 lis 19:35