matematykaszkolna.pl
Basia: do Ety emotikonka Już wiem co to było. Wtrąciłam się nawet na koniec, ale o co tej osóbce właściwie chodziło i tak nie wiem. No niby dobrze, że chce zrozumieć, ale robi to w takiej formie, że rozpacz człowieka ogarnia, a i złość w końcu też.
8 sty 14:19
Eta: No ... ręce mi opadały! ....ale no tak to nieraz jestemotikonka cierpliwości, cierpliwości .... potrzeba emotikonka
8 sty 14:21
Basia: Na razie kończę, ale wieczorem będę (połówka idzie na noc do pracy) i posiedzę sobie spokojnie do wczesnych godzin rannych. Pa emotikonka!
8 sty 14:22
Eta: OK! czekam!emotikonka
8 sty 14:24
Eta: Basia zobacz wpis u "Patryk" .... dobreemotikonka?
8 sty 14:25
Ania12: sorry że i do złości Cię doprowadziłam i dzięki za pomoc
8 sty 14:47
Eta: Aniu! .... nie do złości!... absolutnie! emotikonka ... tylko chcielibyśmy... by podawane przez Was zad. miały konkretne pytania!... co należy wykonać w danym zad.emotikonka Ułatwia to Nam bardzo pracę emotikonka Pomagamy Wam i będziemy pomagać!.... Lubimy to co robimy! Pozdrawiam! powodzenia! emotikonka
8 sty 14:55
Ania12: ja wpisywałam w krótki opis zadania i myślałam że treść będzie.Bo pierwszy raz jestem na tej stronie.A wogóle to jesteście SUPER że tak pomagacie.Pozdrawiam
8 sty 14:58
Eta: No! właśnie! W krótki opis ?... my tego niestety nie widzimy!:0 W przyszłości w krótkim opisie ... pisz np; ... słowo zad. Resztę wpisuj w głównej treści! Myślę,że już to będziesz wiedzieć! zapraszamy jak masz jakiś problem emotikonka
8 sty 15:17
Basia: Mnie Kubba musiałby najpierw sfinansować operację plastyczną i nie o zmianę płci tu chodzi emotikonkaemotikonka
8 sty 16:44
Eta: Noo! Ty jeszcze bys sie "załapała" ale mnie ............ nawet to by nie pomogłoemotikonkaemotikonkaemotikonka Idę coś zjeśćemotikonka Ty i Anmario na " czacie" .... więc do późniejemotikonka
8 sty 16:48
Eta: Basia! zerknji do "alojzy" emotikonka
8 sty 17:08
Eta: Zerknij! bo chcę spokojnie zjeść emotikonka
8 sty 17:12