Wykresem funkcji f jest odcinek o koncach A=(-2; 5) i B=(c, c+5). Znajdz miejsce
gelynder: Wykresem funkcji f jest odcinek o koncach A=(−2; 5) i B=(c, c+5). Znajdz miejsce zerowe funkcji
f wiedzac ze jej najmniejsza wartosc jest rowna −2.
7 lis 21:17
think: c + 5 = −2 ⇒ c = −7
czyli B = (−7, −2) chyba już sam dasz radę znaleźć punkt w którym ten odcinek przecina oś X−ów.
7 lis 23:21
Tomek.Noah:
8 lis 00:08
Basia:
o Boże idę spać; bzdurę przeczytałam, której tam nie ma, nie wiem jak
ja tam zobaczyłam
A(−2,c) B(5,c+5)
jawne kretyństwo
8 lis 00:12
Tomek.Noah: haha
8 lis 00:12
Tomek.Noah: The Bumelants & M. Fogg − Bo to sie zwykle tak zaczyna na rozluznienie
8 lis 00:13
Basia:
Dobranoc
8 lis 00:25