matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pot
izka:
1/2
3
*1/4
4
*16 przez 128*0,125*0,5
1
2
7 lis 20:43
sushi_gg6397228:
128=2
7
1
0,125=
= 2
−3
8
0,5
12
= 2
−12
7 lis 20:47
mati:
1/6*1/16*16 przez 16*1/2 do 12 = 1/6 przez 64
7 lis 20:54