pomuszcie
damix: upując u nas mieszkanie, wpłacasz przy podpisywaniu umowy tylko 15% wartości mieszkania .
resztę płacisz przy odbiorze kluczy
jle złoty trzeba zaplacić ?
a)przy podpisywaniu umowy kupna miszkania o wartości 220 tyś zł.
b) przy podpisywaniu umowy kupna mieszkania o powieszchni 60 ,2 m kwadratowych, ktorego cena za
1 m kwadratowy wynosi 5 tyś zł.
c)przy odbiorze kluczy jeśli przy zawieraniu umowy zapłaciliśmy 54tyś.zł
7 lis 19:59
dero2005:
a) 220000*15100 = 33000 zł
b) 60,2 m2 * 5000 * 15100 = 45150 zł
c) X = 54000(10015−1) = 306000 zł
7 lis 20:28