matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownania trygonometryczne
klimek-gg:
rozwiazac rownania
Pilne,Pilne,Pilne
PoMoCyyyyyyyyyyyyy
π
a) arc tg(x)+arc ctg(x) =
2
π
b) arc sin(1−x)−2arc sin(x) =
2
c) Dla jakich wartosci parametru a rownanie sin
4
(x) + cos
4
(x) =a ma rozwiazanie
7 lis 19:15