piomiocy
dyryd: czy mógłby ktoś mi rozwiazac ten jeden przykład bo mi on nie wychodzi
P.s nie ma żadnych nawiasów
7 lis 18:54
dyryd: czy to bedzie taka masakra
| 432 | | 125 | | 307 | |
| − |
| = |
| |
| 720 | | 720 | | 720 | |
7 lis 19:32
Tragos: | 1 | | 1 | | 1 | | 12 | | 6 | | 1 | | 5 | | 5 | |
| : 2,4 : 1 |
| = |
| : |
| : |
| = |
| * |
| * |
| = |
| 2 | | 5 | | 2 | | 5 | | 5 | | 2 | | 12 | | 6 | |
| 3 | | 25 | | 432 | | 125 | | 307 | |
| − |
| = |
| − |
| = |
| |
| 5 | | 144 | | 720 | | 720 | | 720 | |
7 lis 19:37
dyryd: czyli taka masakra
7 lis 19:39
Tragos: nom, takie coś wychodzi przy tej treści zad:
7 lis 19:46