matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
coi jak?
john:
(sinx+cosx)
2
=cos2x sin
2
x+2sinxcosx+cos
2
x=cox2x 2 sinxcox +1=cos 2x ||− 1=cos
2
+sin
2
x sin 2x +1 = cos 2x co dalej z tym zrobic ?
7 lis 18:30
john:
polecenie : Rozwiąz równanie
7 lis 18:30