matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
xxx:
n+15
ile wyrazów ciagu an=
jest liczbami calkowitymi?
n
7 lis 16:29
Grześ:
n+15
15
=1+
n
n
Dzielniki całkowite 15=........
7 lis 16:30
Grześ:
Znaczy się naturalne chciałem powiedzieć
7 lis 16:30
sushi_gg6397228:
15
rozbij na dwa ułamki 1+
n
7 lis 16:31
xxx:
dziekuje
7 lis 16:33