matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Usuń niewymierność z mianownika ułamka
Pablo:
4
=
√
5
7 lis 14:32
ostr:
pomoż to razy
√
5
7 lis 14:34
Pablo:
2
√
7
3
√
10
7 lis 14:48
Pablo:
Jak to zrobic
7 lis 15:04
M4ciek:
4
√
5
4
√
5
*
=
√
5
√
5
5
7 lis 15:08
Pablo:
te drugi
7 lis 15:11
M4ciek:
2
√
7
√
10
2
√
70
√
70
*
=
=
3
√
10
√
10
30
15
7 lis 15:14