matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
miary kątów
Sevento:
Oblicz miary kątów
7 lis 14:29
Sevento:
Ok, już wyliczyłem
7 lis 14:36
Aga:
1
2
+|de|
2
=25 de=
√
24
sinα=1/5 α= odczytasz z tablic kat D= 90
o
+α
o
7 lis 14:41