|
|
| |||||||||||||||||||||
+ | = | ||||||||||||||||||||||
| n! | n! | (n+1)! | |||
+ | = | ||||
| k!(n−k)! | (k+1)!(n−k−1)! | (k+1)!(n+1−k−1)! |
| n!(k+1)! | n!k!(n−k)! | |||
L= | + | |||
| k!(k+1)!(n−k)! | k!(k+1)!(n−k)!(n−k−1)! |
| n!(k+1)!+n!k!(n−k) | ||
L= | ||
| k!(k+1)!(n−k)! |
| n!k!(k+1)+n!k!(n−k) | ||
L= | ||
| k!(k+1)!(n−k)! |
| n!k![(k+1)+(n−k) | ||
L= | ||
| k!((k+1)!(n−k)! |
| n!(n+1) | ||
L= | ||
| (n−k)!(k+1)! |
| (n+1)! | ||
L= | ||
| (n−k)!(k+1)! |
| n+1)! | ||
P= | ||
| (k+1)!(n−k)! |
| ||||||||
P= | ||||||||