matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
janusz:
log1/4
√
2
= proszę opomoc
7 lis 13:25
M4ciek:
log
1/4
√
2
=x
1
(
)
x
=
√
2
4
1
(
)
x
= (2)
1/2
4
1
1
(
)
x
= [(
)
−1/2
]
1/2
4
4
1
1
(
)
x
= (
)
−1/4
4
4
1
x = −
4
7 lis 13:31
janusz:
dzięki
8 lis 20:33