matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
usun niewymiernosc z mianowanika i za kazdym razem inny wynik mi wychodzi;/
0oMonisiao0:
1/(∛2−1)
6 lis 19:18
dero2005:
1
1
(
3
√
2
)
2
+
3
√
2
*1+1
2
=
*
=
3
√
2
−1
3
√
2
−1
(
3
√
2
)
2
+
3
√
2
*1+1
2
3
√
4
+
3
√
2
+1
3
√
4
+
3
√
2
+1
=
=
=
3
√
4
+
3
√
2
+ 1
(
3
√
2
)
3
−1
3
2−1
6 lis 22:11