pomoc!
julita: Adrian codziennie dojeżdża do szkoły autobusem. Aby dojść do przystanku, może iść drogą lub
ścieżką. o ile metrów skraca sobie drogę idąc śćieżką? jeżeli droga wynosi 60 m i 80 m a
ścieżka jest na
ukos.......................................................................
............................................................................
............................................................................
............................................................................
.........................................................................
6 lis 19:16
Suddenly: 602+802= 3600+6400=10000 √10000=100
60+80−100=40 chyba tak
6 lis 19:21
julita: dzięki bo dobrze
6 lis 19:32
kajz3rka: 602+802= 3600+6400=10000 √10000=100
60+80−100=40
28 sty 09:13
kajz3rka: tak gdzie przy 60 i 80 jest do potęgi drugiej. tam gdzie jest 60 + 80.
28 sty 09:14