matematyka
aniuś: a.sprawdż z definicji czy ciąg an=an−b jest ciągiem arytmetycznym b.sprawdż z definicji czy
ciąg an=3an jest ciągiem geometrycznym c.zbadaj z definicji monotoniczność ciągu an=3−bn za a
podstawiamy liczba równości liter w imieniu Maria a za b podstawiamy liczba równości liter w
nazwisku Bogdan proszę pomóżcie mi rozwiązać te zadanie bo ja nie wiem jak to zrobić.
6 lis 18:46
Basia:
czy Ty tłumaczysz tę treść z jakiegoś języka obcego ?
bo wybacz, ale sensu w tym co napisałaś, zupełnie nie ma
6 lis 18:49
Basia: I nie pisz 10 postów z tym samym zadaniem. Będę je kasować.
6 lis 18:52