matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
f
ewelina k 2010:
oblicz obwod trojkata rownobocznego ktorego pole wynosi 64
√
3
2
cm
6 lis 12:56
Kejti:
P=64
√
3
cm
2
, tak?
6 lis 12:59
dero2005:
√
3
a
h =
2
P =
ah
2
→ a =? Obwód = 3 a
6 lis 13:04
ewelina k 2010:
tak odpowiedz kejti
6 lis 13:56