matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
okresl dziedzine i zbiór
iwcia:
y=
√
x+2
y=x
−3
5 lis 21:26
Tomek.Noah:
y=
√
x+2
Zw{f}=<−2+
∞
∞
) x+2>0 x>−2 D
R
=(−2,+
∞
) y=x
−3
Zw
f
=R\{0} x∊R\{0}
5 lis 21:37
Tomek.Noah:
sry przy pierwiastku zbior wartosci to od 0 do +
∞
5 lis 21:38