prosze o pomoc
ona: zad.1 jakie wymiary powinno miec okno w krztałcie prostokąta o obwodzie 6m, aby jego
powierzchnia była możliwie najwieksza.
5 lis 20:32
Tomek.Noah:
a+b=3
P=a*b
P=a(3−a)
P=−a
2+3a
oblycz wierzcholek tej paraboli obie wspolrzedne
5 lis 20:36
nw co to jest?: co to jest?
4 sty 16:50
ania: Rozwiąż nierówność (3x−1)2 ≤ 2x +2
21 gru 14:08
J:
..podnieś nawias do kwadratu , przenieś prawą stronę na lewą .. i licz..
21 gru 14:11
ania: A możesz mi to policzyć jak powinno być bo to nie dla ,mnie a nie bardzo kumam o co chodzi
21 gru 14:31
J:
a co robi ta osoba, dla której to potrzebujesz..?
21 gru 14:32
ania: prace kontrolna
21 gru 14:34
ania: Pomożecie
21 gru 14:50
:):
9x2−6x+1−2x−2≤0
9x2−8x−1≤0
oblicz deltę i pierwiastki
21 gru 14:54
ania: A nie możesz mi ob;iczyć bo jak się pomylę
21 gru 15:00
:): jak można robić komuś zadania, jak się samemu nie potrafi
21 gru 15:11
ania: pomożesz
21 gru 15:11
:):
Δ=64+36=100
√Δ=10
te ułamki potrafisz?
21 gru 15:14
:):
21 gru 15:19