matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
układ równań
gosia:
rozwiąż układ równań metodą wyznaczników ∫−2+y=−1 ∫3x+y=1,5
5 lis 17:26
M:
15 kwi 21:40
M:
24 maj 19:26
Jinxia:
Nie ma potrzeby bo z pierwszego równaniu mamy juz y =1
24 maj 19:34