matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
układ równań
gosia:
rozwiąż układ równań metodą graficzną ∫x+2y=2 ∫−x−2y=2
5 lis 17:21
Marta:
∫x+2y=2 ∫−x−2y=2 ∫y=− 1/2 x +1czerwony ∫y= −1/2 x −1 zielony nie ma zadnych punktow wspolnych wiec x∊Φ
5 lis 17:33