matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
anna:
równość(
√
3
)
8
=81 zapisana z użyciem logarytmu ma postać; a.log
8
√
3
=81 b.log
√
3
81=8 c.log
√
3
8=81 d.log
8
1 8=
√
3
5 lis 15:02
Basia:
log
√
3
(
√
3
)
8
=log
√
3
81 8=log
√
3
81
5 lis 15:08
anna:
dziękuję
5 lis 15:46