PROSZĘ O POMOC
JUSTA: 1 2
− − __
2 3 3
2 * √4 * 8
_______________ =
1
2
√2 * 16
OPIS 2 DO POTĘGI JEDNEJ DRUGIEJ RAZY PIERWIASTEK 3−GO STOPNIA RAZY 8 DO POTEGI MINUS DWIE
TRZECIEJ KRESKA UŁAMKOWA W MIANOWNIKU PIERWIASTEK KWADRATOWY Z 2 RAZY 16 DO POTĘGI JEDNEJ
DRUGIEJ
5 lis 10:31
sushi_ gg6397228:
pozamieniaj na podstawe 2
a
mn=
n√am
8=2
3
5 lis 10:37
JUSTA: NO TAK ALE DALEJ TEGO NIE OGARNIAM MOZE TAK OD POCZĄTKU DO KONCA ROZWIĄSZ TE ZADANKO
PROSZE................
5 lis 10:40
sushi_ gg6397228:
to rozpisuj kazdy element osobno
8−23= 2 do potegi...
5 lis 10:41
sushi_ gg6397228:
czekasz na gotowca, ode mnie nie dostaniesz
5 lis 11:11
asd: 80.5
16 wrz 20:42