Logarytmy, trójka przed ?
Bulion Knorr: 3log84 = a, zatem a jest równe
ps: ten log to nie jest w indeksie górnym jak coś tylko dobrze napisałem
4 lis 18:52
Bulion Knorr: nikt nie wie ... ? nie wiem moze to banalne akle nie wiem jak to zrobic jak jest ta trojka i do
jakiej potegiodniesc 8 zeby bylo 4 ale co przedtem pomnozone przez 3 czy jak?
4 lis 19:05
Bulion Knorr: niech ktos pomoze prosze ...
4 lis 19:31
Grześ:
3log84=log843=....
4 lis 19:32
Bulion Knorr: dzieki

bo nigdzie nie jest napisane co zrobic z ta trojka z przodu ani an tej stronie ani
zadnej innej, teraz juz sobie poradzie
4 lis 19:43
Grześ: jest wzór, oj jest:
k loga=logak
4 lis 19:44
Bulion Knorr: znaczy chodzilo mi o to ze na stronie go nie widziałem ale mozliwe ze pominalem skoro tak
mowisz, swoja droga duzo pracy pewnie przy takiej stronie i wiele ocalonych dusz, ktorych
matematyka nie jest najmocniejsza strona
4 lis 19:55