matematykaszkolna.pl
Sylwia#############../: Czy pieniądz może stanowić najważniejszą Wartość człowieka?! proszę o pomoc.to zad jest z polskiego.
7 sty 16:10
Eta: Kochanie! .... tu na tym forum "króluje " Matematyka! emotikonka ale ciekawe pytanie! Zależy dla kogo? Życie bez pieniędzy jest bardzo trudne! ( i nie bardzo możliweemotikonka chyba że się "liczy "na pomoc bliźnich lub przyjaciół emotikonka a życie z dużą ilościa pieniędzy?..... hmmm zależy od człowieka! Mówi się ,że "pieniądze szczęścia nie dają" Pomyśl sama : i napisz tak jak Ty to czujesz! To jest indywidualne podejście człowieka ; do tej kwestii Łatwy temat! .... ja wiedziałabym jak to napisać! mimo ,że matematyka bardziej mnie interesuje! Widzisz,że tutaj na forum pomagamy bezinteresownie ( nie dla pieniędzy!) ... i daje Nam to niezwykła satysfakcję ! ,że możemy pomóc drugiemu człowiekowi! Już masz temat do rozwinięcia tej "myśli" Powodzenia! Pisz w/g własnego zdania na ten temat i podajprzykłady swojego myślenia! Dasz radę jak napiszesz tak jak Ty to widzisz! Podaj przykłady ... za i ... przeciw!
7 sty 16:21
Mickej: nie potrzebnie żartowałem ze to forum z polskiegoemotikonka
7 sty 16:59
Eta: Dj Mickej! Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ale za to wiesz.... jakie mam zdanie na temat... " posiadania kasy za wszelka cenę?" nie rób takich dowcipów! bo przez ten czas parę zadanek bym rozwiazałaemotikonka
7 sty 17:24