matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
Jacek:
Wyznacz zbiór wartości funkcji określonej wzorem f(x) = I2x − 4I / (x − 1)
4 lis 18:05
M:
16 kwi 06:24
M:
24 maj 19:01
Jinxia:
D=ℛ\{1} Z
wf
=(−
∞
,−2) oraz [0,
∞
) Czy można dac U zamiast oraz ?
24 maj 19:54