| 2 | 1 | |||
3 | − 10 | |||
| log3 | log210 |
| 6 | 1 | 6 | 6 | ||||
−10 | = | −10*log2= | −log210 | ||||
| log3 | log210 | log3 | log3 |
| 2 | ||
Trochę niezbyt dobrze to zapisałam powinno być tak: 3(do potęgi) | − 10(do potęgi) | |
| log3 |
| 1 | ||
. Czy teraz mógłbyś ponownie pomóc? ![]() | ||
| log210 |
102−2=100−2=98
| 1 | 2 | 8 | ||||
i przy okazji mógłbyś mi udowodnić, że f(x) = 3 | * ( | )x+1 i g(x) = ( | ) | |||
| 2 | 7 | 343 |
| 1 | ||
do potęgi | x−1 nie mają ze sobą punktów wspólnych? ![]() | |
| 3 |